Kérastase Shampoo al jaren een begrip in haarverzorging!

Sinds de komst van de Kérastase Bain Divalent in 1974 heeft Kérastase talloze shampoo lijnen geproduceerd. Kérastase luistert goed naar de markt en de professionals die met haarproducten werken. Kérastase weet hun shampoos voortdurend te verbeteren. Met een De shampoos van Kérastase zijn nog altijd de meest populaire, professionele behandelingen om je haar te wassen.


Kérastase Shampoo: diepe reiniging en verzorging van huid en haar

Wat maakt deze Kerastase shampoo zo populair? Deze professionele shampoo reinigt gericht, precies afgestemd op de behoefte van het haar. Hoogwaardige ingrediënten dringen al tijdens de wasbeurt in je haar om het van binnenuit te verzorgen.

Shampoo kan niet alles zelf. Een bijbehorend Masker of Conditioner maakt het haar mooier en glanzender. Extra verzorging met een Kérastase Conditioner of Kérastase Masker.
  • Kérastase Discipline Cleansing Conditioner Curl Ideal is een conditioner van de Kérastase Discipline collectie. Deze Conditioner Curl Idéal zorgt er voor dat jouw krullen weer doorkambaar worden en hun natuurlijke vorm weer aanneemt.
  • Kerastase Discipline Masque Curl Ideal is het eerste vorm-in-beweging masker met Pro-Kératine en Elastine voor weerbarstig gekruld haar. Discipline Masque Curl Ideal zorgt namelijk voor vermindering van volume en anti-frizz.

Kérastase Shampoo bains

Kérastase heeft diverse productlijnen, ook wel ‘bains’ (Frans voor bad) genoemd.  Voor elk haartype is er wel een shampoo te vinden. Nutritive voor droog haar, Resistance voor beschadigd en verzwakt haar, Discipline voor krullen, enzovoorts.

De meest populaire Kérastase haarverzorgingsproducten zijn:
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,