Label.M haarproducten

Label.M 

label.m – het officiële haarverzorgingsproduct van de London Fashion Week - is een bekroond en door fashion geïnspireerd gamma dat door professionele stilisten werd ontworpen onder het creatieve toezicht van een dynamisch International Artistic Team dat geleid wordt door Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck.
Label M
Label.M

Label.M productgroepen:


  • Blonde
  • Cleanse 
  • Complete
  • Condition
  • Create
  • Diamond Dust
  • Label.Men
  • Organic
  • Therapy
  • Thickening

Label.M Blonde

De Nieuwe Label.M Brightening Blonde Collection met exclusieve plantaardige ingrediënten werd ontworpen om het mooiste blond van uw haar naar boven te halen.

Het verbetert de kleureffecten in uw haar, neutraliseert de warme gloed en verhoogt de levensduur van uw kleur, terwijl ze hydrateert, voedt en beschermt tegen stylinghitte, vocht, frizz en UV-stralen – vanaf het eerste gebruik.
Label M Blonde
Label M Blonde

Label.M Cleanse

Verzorgt je haar zodat het er schoon, sterk, gevoed en gezond uitziet.
Label.M Cleanse

Label.M Complete

Vervolledig je stijl met een dynamische collectie afwerkingsproducten van hoogstaande kwaliteit.
label m complete
Label M Complete

Label.M Condition

Verzorgt je haar zodat het er schoon, sterk, gevoed en gezond uitziet. Favoriet: Label.M Honey & Oat Conditioner is een conditioner die zorgt voor het behoud van een optimale vochtbalans, zonder het haar te verzwaren. Honey & Oat Conditioner bevat honing, haverextracten, zeealgen en zeekool voor een langdurige hydratatie. Het unieke Enviroshield Complex beschermt het haar actief tegen hitte-styling en uv-stralen.
Label.M Honey & Oat Conditioner
Label.M Honey & Oat Conditioner

Label M Create

Veelzijdige producten, ontworpen om het haar te beschermen en voor te bereiden op de creatie van je persoonlijke stijl. Label.M Extra Strong Mousse heeft een nieuwe en verbeterde formule waarmee je je haar 100% body kunt geven. Het geeft je look een extra lange houdbaarheid en heeft antistatische eigenschappen voor fijn haar.
Label.M Extra Strong Mousse
Label.M Extra Strong Mousse


Label M Diamond Dust

Van deze lijn pikken we er een uit: de conditioner. Exclusief Micro-Diamond complex; met echte zwarte en witte diamanten, parelpoeder, champagne en witte rozenolie. De ultieme voeding voor je haar: verbetert de conditie zonder te verzwaren voor een prachtig glad, zijdezacht en glanzend resultaat. Vrij van sulfaten en parabenen. Geschikt voor alle haartypen.
Label M Diamond Dust Conditioner

Label.M Men

Voor mannen, obviously. We pikken er weer eentje uit, een winnaar: Label.men is een veelzijdige matte pasta om verschillende en uiteenlopende stijlen te creëren. 
Label.Men Deconstructor
Label.Men Deconstructor

Geeft volume, verdikt het haar vanaf de hoofdhuid t met een stevige maar toch natuurlijke matte look. Voor mannen die op zoek zijn naar een product dat hun look een stevige maar een natuurlijk ogende fixatie geeft met een droge matte finish – om een 'tweede-dag' ontspannen look te creëren.

Label.M Organic

label.m Organic Moisturising Lemongrass Shampoo bevat een hoge concentratie gecertificeerde biologische* ingrediënten waaronder kweepeer, haver, rijstmelkpoeder en jojoba-olie. Het haar wordt op natuurlijke en intensieve wijze gehydrateerd, zonder het te verzwaren.
Label.M Organic Moisturizing Lemongrass Conditioner
Label.M Organic Moisturizing Lemongrass Conditioner
*Bio-gecertificeerd door het Amerikaanse NOP. Goedgekeurd door het Nationaal Biologisch Programma (NOP) van het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA). 

Label.M Therapy

Therapy Age-Defying is de allereerste luxe haarverzorgingslijn van label.m. Deze lijn is special ontworpen om de negatieve effecten van haarveroudering vanuit een wetenschappelijke invalshoek tegen te gaan. De producten zijn sulfaat- en parabeenvrij en bevatten het Rejuven-8tm Complex, een unieke toevoeging van label.m. Daarnaast zijn ze doordrenkt met witte kaviaar om het ouder wordende haar te hydrateren, te doen herleven en te verjongen.
Therapy
Therapy


Label.M Thickening

Label.M Thickening Cream geeft een nieuwe luxe dimensie aan het creëren van voller haar. Granen, Barbados kersen en cupuaçu fruitextracten uit het regenwoud, hydrateren het haar en geven het een prachtige schittering.
Label.M Thickening Cream
Label.M Thickening Cream

Het innovatieve Enviroshield Complex, een unieke toevoeging van Label.M, beschermt het haar tegen hitte-styling en uv-stralen, en geeft het glans-boost.

Ontstaan van label m

label.m ontstond uit liefde voor creativiteit en passionele toewijding aan het kappersvakmanschap. Het merk, dat in 2005 in Londen gecreëerd werd door Toni Mascolo, CEO en Sacha Mascolo-Tarbuck, Global Creative Director, weerspiegelt het Londense Brit-Cool collective of Fashion en muziek.

De jarenlange ervaring in productontwikkeling gecombineerd met de visie van het legendarische artistic team vormt de drijvende kracht achter de de ontwikkeling van nieuwe stylingtechnieken en dynamische productinnovaties die de laatste couture- en fashiontrends belichamen wat het haar beftreft.

Haarproducten design

De samenstellingen van de label.m producten vormen een spanningsveld tussen kunst en wetenschap. Ze zijn tot stand gekomen in de salon, in plaats van in een laboratorium, en het dynamische, bekroonde, op fashion geïnspireerde assortiment is over de hele wereld geliefd bij vakmensen en klanten.

label.m werd in 2005 gelanceerd en destijds bestond de lijn uit 15 onderscheidende producten. Het huidige assortiment is uitgegroeid tot 61 producten die onderverdeeld zijn naar het eenvoudige 4C-systeem: Cleanse, Condition, Create en Complete. Daarnaast zijn aan het brede basisaanbod een aantal lijnen toegevoegd zoals Organics, Therapy Age-Defying - die gericht is op de 5 tekenen van haarveroudering - en Lab Remedy; onze nieuwste professionele behandelingslijn, alleen voor in-salon gebruik.


Technologie

label.m combineert de meest effectieve natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën met unieke label.m technologieën om ervoor te zorgen dat je haar zowel van binnen als van buiten mooi wordt.

Het label.m assortiment kent zes unieke technologieën, die elk speciaal ontwikkeld zijn voor een specifieke behoefte om het haar in topconditie te brengen en garant staan voor uitzonderlijke resultaten.