Haarmode najaar/winter 2007-2008: Return to the past!

De kapperssite heeft een inzichtelijk stukje over de komende haarlijn gepubliceerd, waar wordt ingegaan op de diverse haarmode mogelijkheden van het najaar en de winterkapsels in 2007/2008.

De Haarlijn 'Return' is een gevarieerde mix van moderne en levendige kapsels. De kapsels zijn makkelijk draagbaar en zijn op vele manieren te combineren, op ieder moment van de dag, bij iedere stijl en bij elke gelegenheid. Zo is er voor ieder wat wils!! Je kunt kiezen uit drie inspirerende trends:

City Sleek
Laat je zakelijke kant zien! De gladde, strakke en speelse styling accentueert de beste kenmerken van je gezicht en maakt je 'ready for the city'. Trefwoorden: office, business, meeting, city.

Central Park
Deze hippie-achtige trend is wat losser en dat merk je aan de nonchalante looks. De krullen zijn vol en vallen soepel, het hoeft niet allemaal zo strak. De kapsels hebben een romantische uitstraling, zijn lieflijk en ontspannen. Trefwoorden: zacht, toegankelijk, natuurlijk, relaxed.

Neon Trash
Grafische prints, verschillende ronde vormen en Pop-Art vormden de inspiratiebron voor deze trend. De kapsels zijn speels, individueel en origineel. De styling is uitgesproken eigenwijs, de looks kunnen gedurende de hele dag worden aangepast. Mini-morfose it up!

Check it out!
In het modellenboek vind je alle kapsels uit de Haarlijn 'Return' van dit seizoen.
Check it out en bekijk welke trend het beste bij jou past!


Heeft u als kapsalon een verhaal over de komende haarmode in de herfst of winter van 2007 / 2008? Stuur dat dan in met foto's en wij plaatsen dit op het weblog.