BLEND - Winnaar Astir Award in categorie Haarverzorging, luxe segment


Vanmiddag zijn in Amsterdam de Astir Awards uitgereikt aan innoverende en opvallende cosmeticaproducten die in 2006 op de markt zijn gekomen. De leden van de Vereniging van Cosmetica Journalisten hebben de Astir Award voor de categorie Haarverzorging in het luxe segment toegekend aan Blend.

Juryrapport

Blend, een nieuw concept van Keune met verzorgings- en styling producten, viel de jury op door de originaliteit van het concept. 'De Blend-lijn is bijzonder uitgebreid en de vormgeving is opvallend en speels. Keune is een Nederlands merk om trots op te zijn. Er waren veel introducties voor het haar dit jaar. Toch was de keuze voor de jury niet moeilijk. Het concept van de winnaar spreekt velen aan', aldus het juryrapport.
De prijs werd in ontvangst genomen door de heer G. Keune, president-directeur en eigenaar Keune Haircosmetics en zijn zoon Eelco Keune, business director van CCCP, een crossmediaal bedrijf dat het concept van Blend ontwikkelde.

Blend
Blend vindt haar inspiratie in originele cults die op allerlei plaatsen te vinden zijn in de wereld. Jongeren hebben geen trends meer nodig, ze creëren hun eigen stijl door elementen te gebruiken van bestaande of voorbije trends, deze te mixen en aan te vullen met hun eigen ideeën. Lifestyles en street fashion zijn bronnen voor de Blend cultuur.
Deze individualisering is niet alleen gaande in de kleding mode maar ook in de haarmode.
Maar om een eigen stijl te creëren heb je wel inspiratie, creativiteit en expertise nodig. Daar helpt Blend mee. Blend begrijpt individualiteit, inspireert om creatief te zijn en geeft producten om een eigen haarstijl te creëren. De Blend productlijn bestaat uit 7 styling producten en 3 Blend Specials. De styling producten zijn onderling te mengen en te combineren.

www.blendhair.com
Maar Blend biedt meer. Blend vormt ook een community door een wereldpodium te bieden op www.blendhair.com . Bezoekers vinden er informatie over de producten, de 'world of Blend' en fashion news. Hairstylisten uit de hele wereld kunnen elkaar virtueel ontmoeten om tips en creativiteit uit te wisselen. Blend volgt hiermee op de voet trends en behoeften en kan daardoor constant inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen met productaanpassingen of nieuwe producten. Blend is een tijdloos en uniek concept.

Blend producten zijn op dit moment alleen in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde salons. Een internationale roll-out zal de komende maanden plaatsvinden.