Complexe 5 Rene Furterer


Complexe 5 rene furterer review Voor dun haar 

Een heerlijk geurend hoofdhuid elixer om 1 keer per week te benutten, bij occasionele kaalhoofdigheid. Het stimuleert de haargroei en vertraagt de haaruitval. Het haar krijgt weer intensiteit en schoonheid. Bij occasionele haaruitval als gevolg van druk, vermoeidheid, zwangerschap, onevenwichtige voeding of medicijnen.

Rene Furterer en zijn kijk op haarverzorging

Rene Furterer volgt de filosofie van de natuur: hij gelooft erin dat de natuur en de planten de nodige ingredienten bevatten die het haar kracht en schoonheid aanreiken. Het verhaal begint in de Provence, waar Rene Furterer opgroeit met de talrijke parfums en kleuren die in deze prachtige streek voorkomen. Zijn zintuigen werden hier van jongs af aan al sterk beinvloed en geraffineerd. Een aantal jaren later begint hij als kapper te werken in Parijs, daar werden zijn formules geinspireerd door zijn oorspronkelijke thuis. In de tijd dat hij aan de slag ging, wilde iedereen de prachtige blonde Monroe krullen. Om dit te bekomen werd het haar ernstig beschadigd wat ertoe leidde dat Rene Furterer zijn Revitaliserende Creme ontwikkelde. Hierna kwam zijn Complexe 5, een wonderelixir dat van je hoofhuid de perfecte groeibasis voor je lokken maakt. Zo startte een lange levensloop waarin Rene Furterer bleef vernieuwen om het haar continu plezier en genot te gunnen.

Rene Furterer Complexe 5 Flacon

De unieke concentratie van essentieel sinaasappelextract, lavendel en verbena zorgt voor een actieve microcirculatie en bevordert de hoofdhuid. Voedt en versterkt het haar. Zorgt voor een reiniging van de hoofdhuid en versterkt de werking van behandelende haarproducten. Voedt en versterkt het haar. Breng 1 tot 2 x per week aan op de hoofdhuid, lok per lok verdelen en masseer in, laat 5-10 minuten inwerken. Nadien uitwassen met een gewone of behandelende shampoo.

Samenstelling: Limonene, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil (Citrus Dulcis), Fragrance (Parfum), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis), Hexylene Glycol, Glyceryl Linoleate, Lavandula Hybrida Oil, Citral, Origanum Majorana Leaf Extract (Origanum Majorana), Thymus Vulgaris (Thyme) Oil (Thymus Vulgaris), Linalool, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Geraniol, Glyceryl Linoleate, Origanum Vulgare Leaf Extract (Origanum Vulgare).

Koop Rene Furterer Complexe 5 bij Headmasters Haarproducten