Aveda invati haarproducten als oplossing voor dunner wordend haar

Aveda staat al sinds de oprichting in 1978 bekend als één van de marktleiders voor natuurlijke haar- en verzorgingsproducten. Door pure bloem- en plantenextracten te gebruiken in hun volledige schoonheidslijn staat Aveda voor beauty in balans met de natuur. Met wetenschappelijke innovaties en het gebruik van natuurlijke producten weet Aveda zichzelf steeds opnieuw uit te vinden.

Aveda Invati Scalp Revitalizer


Voor uw haar en huid wilt u natuurlijk alleen het beste van het beste. Invati Scalp Revitalizer met revitaliserend densiplex, op basis van kukuma en ginseng geeft energie en herstelt de hoofdhuid rond de follikels. Het vermindert irritatie wanneer het in gemasseerd wordt. Het creëert een ideale basis voor gezond haar. Het is klinish bewezen dat een mix van vitamine E ingrediënten de microcirculatie versnelt met therapeutische massage.

Wat uw wensen voor haarverzorging, is er een goede kans om Aveda ontmoeten. Niet beperkt tot shampoos en conditioners, Aveda stelt styling producten en andere producten voor de behandeling van bijzondere haarproblemen, zoals haarverlies of schade. Meer dan 95 procent van de gebruikte ingrediënten zijn natuurlijk en verzameld wereldwijd. Aveda is verkrijgbaar bij Aveda winkels of salons, de meeste van deze lijnen van haarverzorgingsproducten kunnen worden gekocht bij haarproducten winkels online.

Aveda Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo 250ml

Aveda Invati Thickening Conditioner
Verminder haaruitval
98% natuurlijk afgeleide
Invati men™ twee stappen systeem  4 op de 5 mannen geven
aan dat hun haar sterker aanvoelt en er dikker uitziet.

Het twee-stappen systeem houdt in:

1. invati men™ nourishing exfoliating shampoo
exfolieert de hoofdhuid, voedt en versterkt dunner wordend haar

2. invati men™ scalp revitalizer
verdikt het haar onmiddellijk aan de haarwortels en stimuleert de hoofdhuid bij het inmasseren

Gebruik:

Slechts 2 simpele stappen, één keer per dag, elke dag:

Stap 1: EXFOLIEER
Reinig met Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo.

Stap 2: VERDIK EN STIMULEER
Breng Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid – één keer per dag, elke dag. Masseer in.

Niet uitspoelen.