Lente en zomer haarmode in 2010

haarmode-2010-lente-zomer Voorjaarslijn 2010
Frisse, trendy kapsels zijn te zien in  de nieuwe haarlijn van dit voorjaar.
We gaan in de bericht in op de trendy Kappersite over de  komende haarmodelijn voor de lente en ook wel de zomer van 2010.
In deze lente van 2010 kun je de styling van je kapsel helemaal aanpassen naar jouw gevoel van het moment. Althans volgens de inzichten van de auteurs van de kapperssite.

Je vind allerlei voorbeelden met o.a. stijl haar en haarstijlen voor lang loshangende haar. Je moet wel durven spelen met de grafische website anders mis je veel kapsels. Bij de lange haarstijlen wordt o.a. kapels besproken met als titels ‘luxe effect, Nostalgische sixties en Chique bob’. Zoek hier even naar als je over deze kapsels meer wil weten.

Een kreet is ook 'voorjaarsblond'. Dit staat voor de combinatie van allerlei blond tinten die harmonieus op elkaar aansluiten. De kapperssite voorspelt dat dit iets zal zijn wat je in de zomer van 2010 veel zal gaan zien. Een aantal mooie voorbeelden van de haarmode impressies kan je op de website vinden.

Voor de 'niet blondines' is er ook veel te vinden. Onder het motto 'Veel variatie in kleur'. De kopertinten gaan het in dit voorjaar en de zomer van 2010 helemaal maken.

Onder de noemer 'Natuurlijk stoer' valt er voor de mannen onder ons ook veel te beleven. Ook bij mannen is het geen schande meer dat zij volop gebruik maken van haarkleuringen om mooie effecten te bereiken. Bijvoorbeeld licht blonde plukken voor een frisse zomerse look. Een aantal voorbeelden van dit soort mooie mannenkapsel vind je hier.

Kortom er valt weer veel te genieten in de lente en zomer van 2010 op haarmode gebied!