De Milan Fashion Week, nu bij jouw kapper. Met de professionele High Hair stylingserie van Wella Professionals

“What’s hot and what’s not” voor najaar/winter 2008/2009?
Als je kijkt naar de show van de zes New Upcoming Designers (NUDe) tijdens de Milan Fashion Week beleven we komend seizoen de terugkeer van ladylike glamour en extravagante overdaad! Wella Professionals was voor het tweede achtereenvolgende seizoen nadrukkelijk aanwezig bij deze show met de professionele stylingserie High Hair. Met behulp van de kwalitatief hoogwaardige producten uit deze serie lieten vijf internationale haarstylisten de catwalkkapsels van de modellen naadloos aansluiten op de trendy outfits van de ontwerpers.

Elegant Styling
Deze vijf topkappers creëerden speciaal voor de NUDe show een nieuw haarthema: Elegant Styling, een elegante look met extreme glans en veel volume. Dit thema werd vertaald in twee verschillende looks: Sculptured Elegance en Sleek Elegance.

De Sculptured Elegance look heeft een theatrale, dramatische uitstraling met nauwkeurig gestyleerde knotten, veel volume en een superglans. Onmisbare tools bij deze look zijn High Hair 45 Seconds Styler dat zorgt voor een onzichtbare fixatie en High Hair Gloss Serum, het superlichtgewicht serum dat het haar een mooie zijdeglans geeft.


Bij de Sleek Elegance look is het haar strak in een elegante assymetrische paardenstaart gekamd waarin sluike, sensuele krullen worden gezet. De hierbij behorende spiegelglans wordt bereikt met de pommade van High Hair Brilliant Affair. Met de High Hair Finishing Spray blijft alles perfect op zijn plek.

Dus what’s hot and what’s not?
‘Uit’ is de warrige out-of-bedlook met een matte finish. ‘In’ is ultraglad en verleidelijk vrouwelijk haar met veel volume en een superglans! Bij je volgende bezoek aan de Wella Professionals kapper laat hij/zij je graag zien hoe je met High Hair je haar op dezelfde trendy manier kunt stylen als de modellen op de catwalk bij de Milan Fashion Week.

Dé stylingtool voor kappers
De professionele stylingserie High Hair van Wella Professionals wordt gebruikt door meer dan 360.000 kappers over de hele wereld. De serie helpt ze hun creatieve en voortuistrevende ideeën te vertalen naar hippe coupes en trendy looks. Alle producten van High Hair bevatten de unieke Multi-Protect formule met UV-filters en provitamine B5 voor optimale bescherming en glans tijdens het stylen en het gebruik van warmte-apparatuur.

Voor adressen van Wella Professionals kappers kijkt men op www.wellaprofessionals.nl